Livram oriunde in Romania prin curier rapid.

Termeni si conditii

Politica de returnare a produselor achizitionate de pe www.softglow.ro

Conform legislatiei in vigoare, in decurs de 14 de zile de la intrarea in posesie a produsului, aveti posibilitatea de a-l returna fara nici o justificare.

Produsele pot fi returnate de preferat prin intermediul Fan Courier si trebuie însotite de factura de achizitie.

 

Nu se admit la retur: 

  • Produse care au fost desfacute
  • Produse care au fost testate/utilizate
  • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
  • Produse achizitionate de la alte magazine 
  • Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)
  • Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel 

Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intru-cat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situatia unor abuzuri (retururi repetate), nu ne-ati informat asupra returului. Ne rezervăm dreptul de a pune ban pe IP-ul clientilor care au facut comenzi online pe care le-au refuzat fără justificare.

Plasarea unei comenzi si refuzul nejustificat de a ridica comanda constituie infractiune conform articolului 215 din Codul Penal, iar vânzătorul îsi rezervă dreptul de a actiona în instantă cumpărătorul până la recuperarea prejudiciului creat.

Drepturile de returnare nu se acordă produselor speciale dacă acestea au fost fabricate sau modificate conform comenzilor specifice ale cumpărătorului.

Culorile in realitate pot diferi fata de fotografii deoarece ecranul dispozitivului de pe care sunt vizualizate nu poate reda perfect nuantele precum le percepe ochiul uman.

Renuntarea la cumpărare

Conform legislatiei în vigoare, renuntarea la cumpărare este aplicabilă doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renuntă la cumparare, fără penalităti si fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.


Produsul returnat trebuie să fie în aceeasi stare în care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la retur intr-un cont bancar specificat de catre cumparator.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca si nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul initial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acestă clauză se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achizitionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distantă, aplicându-se definitiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Politica de rambursare a banilor este de 14 de zile.

Exonerare de răspunderi

Specificatiile tehnice si preturile produselor prezentate în acest site sunt informative si pot fi schimbate fără o notificare în prealabil (cu exceptia cazului în care ati efectuat deja o comandă online care a fost achitată prin card bancar, iar aceasta a fost verificată si confirmată telefonic de un operator al societătii noastre).

Societatea nostră nu garantează că informatiile legate de produsele cuprinse în acest site nu sunt fără erori. Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putând prezenta mici diferente în ceea ce priveste culoarea, aspectul, s.a. datorită faptului că sunt lucrate manual si nu produse în serie.

Dreptul de proprietate intelectuala
Continutul Site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mail-uri, programe si alte date) reprezinta proprietatea S.C. XMADE CLOTHING S.R.L. sau ale partenerilor sai si nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, etc, in alte scopuri decat cele legal premise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al administratorului sau partenerilor sai constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Detalii despre programul de influenceri

  • Orice persoana se poate inscrie in programul de afiliere ca influencer, si poate promova produsele XMADE contra unui comision stabilit.
  • Plata comisionului se poate efectua prin transfer bancar, sau alte modalitati de plata puse la dispozitie in platforma
  • NU sunt acceptate comisioane din comenzi personale, pentru comenzile personale NU se acorda discount (in cazul in care exista oferta cu discount pentru public) si nu se accepta comisionul
  • Influencerii pe langa accesul in platforma de afiliere pot sa primeasca produs/produse gratuite pentru o promovare eficienta, in functie de numarul de urmaritori.

Detalii despre produsele si serviciile oferite de site-ul softglow
Bunurile si serviciile comercializate pe site-ul www.softglow.ro prin intermediul S.C. XMADE CLOTHING S.R.L. sunt oferite in limita stocului disponibil, din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul bun sau serviciul nu se mai regaseste in oferta curenta. Administratorul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Site-ul nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea lui, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, bunurile si serviciile de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Cumparatorul este de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc.

Imaginile bunurilor afisate pe site-ul www.softglow.ro sunt imagini informative, generate cu ajutorul programelor specializate iar culorile pot avea o mica diferenta de nuanta, tonalitate sau textura si forma. Modelul bunurilor va fi putin diferit, datorita caracteristicilor designului materialului si a faptului ca toate bunurile sunt lucrate manual.

Fiecare bun si serviciu are o descriere in care sunt detaliate specificatiile de culoare, nuanta, textura, forma si dimensiune. Recomadam citirea cu atentie a detaliilor continute in descrierea fiecarui bun sau serviciu, daca apar intrebari despre specificatiile produsului si bunului, rugam consumatorul sa ne contacteze la softglow.ro@gmail.com. Site-ul www.softglow.ro isi rezerva dreptul de a modifica descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

 

Va multumim!

100% SATISFACTIE

Produsele noastre o sa va satisfaca sau iti returnam banii

CALITATE

Va oferim produse de calitate superioara

LIVRARE

Prin curier, oriunde in Romania la doar 17,90 LEI